Програми за заштита во лозарството и овоштарството

Капина
Јаболка
Јагода
Круша
Праска - нектарина
Малина
Слива
Цреша и Вишна
 
Винова лоза
Фитоплазмоси кај
виновата лоза
 

Програми за заштита во градинарствот

Домат
Компир
Краставица
Диња и Лубеница
Пиперка
Зелка

 

© 2015 DPEP. All Rights Reserved | Design by W3layouts